ANUNȚ

SC Termica Distribuție Năvodari solicită abonaților sistemul public de termoficare care înregistrează restanțe la facturile de încălzire să își achite URGENT debitele! Datoriile populației în acest sens depășesc suma de 1,2 milioane lei și pun în pericol furnizarea agentului termic de către UT Midia.
Primăria Năvodari continuă să subvenționeze prețul gigacaloriei, care va rămâne neschimbat, însă nu există cadrul legal pentru a putea acoperi și restanțele populației! De aceea, fără achitarea restanțelor financiare de către abonați, serviciul de termoficare poate intra în incapacitatea de a furniza agent termic.
De asemenea, SC Termica Distribuție Năvodari anunță reluarea furnizării căldurii către abonații sistemului public de termoficare!
Având în vedere condițiile meteo și temperaturile externe, furnizarea căldurii se va face doar pe timpul nopții, după programul: ora 20.00 – ora 08.00. Atunci când vremea o va impune, SC Termica Distribuție va adapta orarul de furnizare a agentului termic.