Investiţii care schimbă faţa oraşului Năvodari

Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL este cea responsabilă să ducă la îndeplinire planurile aleşilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii în oraş. În această vară, muncitorii societăţii au avut o mulţime de proiecte pe care au reuşit să le ducă la bun sfârşit.

De la parcări nou-nouţe, la drumuri pietruite şi asfalte, trotuare bordurate, parcuri şi alei de promenadă, toate sunt realizate, la Năvodari, de SC Termica Distribuţie. În această vară, lucrătorii societăţii au realizat mai multe proiecte menite să îmbunătăţească viaţa locuitorilor oraşului din nordul litoralului. Astfel, a fost amenajat un parc în imediata apropiere a Creşei nr. 20, unde năvodărenii au la dispoziţie un nou loc de joacă pentru copii, alei de promenadă, piste pentru biciclişti, o fântână arteziană şi bănci pentru odihnă. De asemenea, angajaţii societăţii au dus la bun final lucrările de asfaltare şi reabilitare a parcărilor din oraşul Năvodari, din zona căminelor Legmas, a Şcolii nr. 2 şi a Şcolii „Grigore Moisil“.
Şi asfaltarea de străzi este tot sarcina echipelor de muncitori de la Termica Distribuţie Năvodari. În sezonul de vară au fost reabilitate porţiuni semnificative din străzile situate în zona Depozit 10. Au fost pietruite, bordurate şi asfaltate străzile D11 S şi D15 D.
Toate lucrările realizate de Termica Distribuţie Năvodari sunt realizate după o analiză temeinică a consilierilor locali, care stabilesc priorităţile în funcţie de nevoile şi solicitările cetăţenilor din oraş.

Sursa: www.observator.ro