Marian Surdu, directorul Termica Distribuţie Năvodari, despre planurile de modernizare a oraşului

Primăria Năvodari, prin societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, continuă lucrările din cadrul proiectelor care vizează infrastructura oraşului. Locuitorii din Năvodari au avut parte în ultimul timp de mai multe surprize plăcute, care au vizat lucrările de modernizare a oraşului.
Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au finalizat lucrările de amenajare a două parcări noi, destinate proprietarilor de automobile din zonă. Vorbim despre cei care locuiesc în zona Punctului Termic nr. 7, situat pe strada Liliacului, şi a Punctului Termic nr. 1, situat pe strada Pescarilor. Aceştia au parte de locuri noi de parcare. Cele două parcări nou înfiinţate au câte 60 de locuri şi vin în sprijinul posesorilor de autoturisme.
Şi năvodărenii care locuiesc în zona Creşei nr. 20 au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută. Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au amenajat aici un parc, cu piste de biciclete, alei, spaţii verzi, bănci pentru odihnă şi un loc de joacă pentru copii. Astfel, locuitorii din zonă şi copiii de la creşă se vor putea relaxa, juca şi odihni în noul parc.

termica-marian-surduPotrivit directorului societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Marian Surdu, în viitorul apropiat vor intra în reabilitare mai multe străzi din oraş. „Urmează să fie executate lucrări de împietruire, asfaltare, bordurare, amenajare de trotuare pe străzile Câmpului, T3, T5, T7, Speranţei, Ceferistului. De asemenea, au fost finalizate lucrările de amenajare a parcului de lângă Creşa nr. 20 şi cele două parcări de pe strada Liliacului şi strada Pescarilor“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Marian Surdu.
Mai mult, acesta a anunţat că are în vedere proiecte ambiţioase pentru anul viitor. „Ţinând cont de bugetul care va fi alocat, avem în vedere amenajarea de noi parcuri şi parcări în oraş, dar şi amenajarea tramei stradale. Ne dorim să amenajăm un parc în zona Bisericii «Sfântul Nicolae», un alt parc în zona H, dar şi un stadion mic lângă Sala de Sport“, ne-a dezvăluit directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL.

Sursa: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/marian-surdu-directorul-termica-distributie-navodari-despre-planurile-de-modernizare-a-orasului-616322.html