SC Termica Distributie Năvodari face apel către abonații la rețeaua termică

SC Termica Distributie Năvodari face apel către abonații la rețeaua termică a orașului să își achite restanțele financiare la apă caldă și încălzire!

În momentul de față, datoriile populației către furnizorul de energie termică depășesc suma de 1,2 milioane lei, ceea ce poate îngreuna procesul de alimentare și furnizare a agentului termic către întreaga populație pe parcursul sezonului rece!

În acest sens, SC Termica Distribuție Năvodari a demarat procesul de notificare a restanțierilor. Pentru a veni în sprijinul acestora, angajați ai companiei de termoficare au demarat inclusiv vizite la asociațiile de proprietari pentru a identifica cele mai bune soluții astfel încât datornicii să poată începe plata restanțelor, iar persoanele cu plata la zi să nu fie afectate în alimentarea cu agent termic.

Reamintim abonaților noștri că pentru a nu exista sincope în alimentarea cu agent termic de la UT Midia, este nevoie ca năvodărenii racordați la sistemul public de termoficare să își achite la timp facturile la apă caldă și căldură!