Termica Distribuție Năvodari asfaltează noi străzi

Pe lângă lucrările de verificare și întreținere a instalațiilor de termoficare, specifice acestei perioade, societatea Termica Distribuție Năvodari lucrează și la reabilitarea unor străzi.

Pentru îmbunătățirea confortului locuitorilor orașului Năvodari, SC Termica Distribuție execută lucrări de reabilitare a unor străzi degradate de trecerea timpului. În urmă cu 2 săptămâni, aceeași societate lucra la înființarea unei alei pietonale, la Grădinița ”Lumea Florilor”, bordurarea a două străzi –Viilor și Magnoliei, plus înființarea a 43 noi locuri de parcare, în zona blocului 33 Est, 12 Sud și 13 Sud.

De această dată, miercuri, 14 septembrie, în colaborare cu Primăria Năvodari,  SC Termica Distribuție a trecut la asfaltarea străzii Viilor. Astfel au fost luate măsuri pentru a se putea circula în condiții normale, în cazul în  care vremea se va înrăutăți și vor începe ploile.

De precizat că, între timp, societatea se ocupă și de verificarea instalațiilor de încălzire cu agent termic a locuințelor, urmând ca de la 1 octombrie să se facă proba cu presiune.