Asfaltările de strazi continuă în ritm alert la Năvodari

Având în vedere creşterea numărului de maşini care circulă în oraş, autorităţile locale de la Năvodari au aplicat mai multe măsuri pentru descongestionarea traficului din localitate. Concomitent cu lărgirea străzilor unde circulaţia este aglomerată, administraţia locală de la Năvodari dispune şi realizarea de noi locuri de parcare. În aceste condiţii, reprezentanţii S.C. Termica Distribuţie Năvodari S.R.L. derulează, în prezent, mai multe lucrări în oraş.

Programul vizează reabilitări de străzi, lucrări de modernizare a trotuarelor şi amenajarea de locuri de parcare. „Acum, avem în lucru lucrări care se execută pe strada D 15, urmează să facem asfaltări şi în zona Legmas, dar şi pe strada D 11 şi Taşaul“, a declarat Constantin Oprişan, şefului sectorului de drumuri, din cadrul S.C. Termica Distribuţie Năvodari S.R.L.

Tot pentru locuitorii oraşului, se mai lucrează lângă Creşa Nr. 20, la amenajarea unui parc de recreere. Lucrările au început mai târziu în această vară, însă proiectul decurge destul de repede şi finalizarea lui este prevăzută până la 1 septembrie.

„S-a executat 30% din toată lucrarea, atât s-a realizat până în prezent. Trebuie să mai montăm pavele, să turnăm beton. Sper că vom termina mai devreme de sfârşitul verii“, a mai explicat Constantin Oprişan.

Reprezentanţii societăţii care se ocupă de reabilitarea infrastructurii rutiere profită, astfel, de vremea frumoasă şi continuă lucrările din localitate. Astfel de programe vor fi derulate, pe viitor, pe măsură ce vor fi alocate fonduri de la bugetul local, dar şi în funcţie de priorităţi, creşterea confortului pentru năvodăreni şi fluidizarea traficului rutier fiind principalele obiective în momentul de faţă.

Sursa: www.observator.ro