Un nou parc în Năvodari, cu piste pentru biciclişti şi fântâni arteziene

Având în vedere vremea bună, lucrările la infrastructura oraşului Năvodari continuă. Astfel, S.C. Termica Distribuţie Năvodari S.R.L., societate care execută astfel de proiecte, are în derulare, în prezent, programe de amenajare de noi locuri de parcare şi asfaltări de străzi. Unul din proiectele aflate în curs de finalizare se referă la amenajarea parcării din vecinătatea Şcolii „Grigore Moisil“, unde au fost efectuate lucrări de pietruire, bordurare şi montare pavele, lucrări care urmează să se termine astăzi. Realizarea acestui proiect era absolut necesară şi vine în sprijinul cetăţenilor din Năvodari, pentru că perimetrul se aglomerează la orele dimineţii şi după-amiezii, în timpul anului şcolar. În perioada următoare, reprezentanţii Termica Distribuţie vor cotinua proiectele autorităţilor locale de la Năvodari, respectiv asfaltarea şi pietruirea parcării din zona blocurilor Legmas şi asfaltarea străzii prelungirea Taşaul.

La solicitarea reprezentanţilor Primăriei Năvodari, care doresc să îmbunătăţească infrastructura oraşului şi să crească gradul de confort al locuitorilor şi turiştilor, Termica Distribuţie Năvodari a executat, în zona Depozit 10, lucrări de pietruire, bordurare şi asfaltare a străzilor D11 si D15.

În prezent, la Năvodari se mai lucrează şi pentru amenajarea unui parc lângă Creşa Nr. 20. „Aici avem de realizat un parc care va cuprinde alei, piste pentru biciclişti, unde va funcţiona şi o fântână arteziană. Sunt lucrări pe care le executăm acum şi care au fost întarziate din cauza ploilor căzute la începutul lui iunie. Se poate lucra la obiectiv numai pe uscat şi, acum, profităm de vremea bună şi realizăm amenajarea parcului“, a declarat Constantin Oprişan, şeful Departamentuilui Drumuri, din cadrul S.C. Termica Distribuţie Năvodari SRL.

Reprezentanţii societăţii fac apel la cetăţenii din oraş să manifeste înţelegere pentru disconfortul creat în timpul lucrărilor executate.

Sursa: www.observator.ro