Un parc nou în oraşul Năvodari

Termica Distribuţie Năvodari S.R.L. a reluat lucrările la infrastructura din localitate, după ce acestea fuseseră întrerupte pe durata sezonului rece. În acest sens, în Năvodari se amenajează noi locuri de parcare şi se reabilitează alte străzi, unde sunt necesare lucrări de asfaltare. În primă fază, utilajele instituţiei au fost mutate pe strada Nucilor, pentru lucrări de lărgire a carosabilului şi de reabilitare a trotuarelor.

Recepţia lucrării pentru strada Nucilor a fost făcută la nivel de piatră spartă şi macadam, potrivit planului calităţii. Aşa că lucrătorii Termica Distribuţie Năvodari continuă lucrările. Trotuarele au fost deja pavate, urmând ca, după procesul de asfaltare, să fie montate şi bordurile. Reamintim că lucrările de reabilitare a străzii Nucilor au început la sfârşitul anului trecut. Strada a fost lărgită pe porţiunea dintre Albinelor şi Biserica „Sfântul Nicolae“.

În următoarea perioadă, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari S.R.L. vor continua lucrările pe D 25, unde se va interveni tot pentru lucrări de asfaltare. Un alt proiect important al societăţii va fi executat în zona punctului termic nr. 4, la Creşa nr. 20. „Acolo se va amenaja un parc, unde vor fi amplasate şi o fântână arteziană, băncuţe, jardiniere, pavele“, a declarat Constantin Oprişan, şef-coordonator al departamentului de drumuri din cadrul Termica Distribuţie Năvodari.

De asemenea, în localitate se va mai realiza o parcare în spatele blocului G1, între această clădire şi blocul de garsoniere.

Sursa: www.observator.ro